Om oss

Vi har drevet med design av penklær til barn siden 2006.  Vi er stolte av vårt norske barnemerke Pascal som selges i barnebutikker over hele Norge. 

Vi har stort showroom og utsalg på Sandvika i Bærum. Her kan man gjerne komme å se og prøve klærne. Adressen er Hamang Terrasse 61, 1336 Sandvika. Hverdager og lørdager- kun etter avtale. Kontakt oss på: pascalwear@gmail.com / tlf. 979 60 802 for å avtale en tid med oss :)

Vi har spesialisert oss på penklær, festantrekk og tilbehør for barn 0-18 år. Penklær til bursdag, dåp, selskaper, jul, konfirmasjon og andre festlige anledninger. Klærne er av flott kvalitet så de kan arves og brukes av flere barn.

I 2017 lanserte vi også festdrakter for barn I str. 6-16 år. Dette ble en stor suksess og vi fikk mange forespørsler om festdrakter til konfirmanter og damer. Dette har vi nå fått klart. Vi har laget  festdrakter i str. 34-52 som vi håper faller smak. Vi har lagt stor vekt på materiale og detaljer så dette skal være en unik festdrakt i et begrenset antall og i flott kvalitet. Vi har også matchende bunadsveske og cape som kan kjøpes separat. Bunadskjorte med mansjetknapper er inkludert i prisen. 

Vi håper dere finner noe dere liker hos oss :)