Om oss

Vi har drevet med design av penklær til barn siden 2006.  Vi er stolte av vårt norske barnemerke Pascal som selges i barnebutikker over hele Norge.

Vi har stort showroom og utsalg på Østerås i Bærum. Her kan man gjerne komme å se og prøve klærne. Adr. Grini Næringspark 8B ,1361 Østerås (samme bygg som Leos lekeland) Her er vi hverdager mellom 09-16. Og de fleste lørdager. Avtal gjerne tid på forhånd så du er sikker på at vi er der og tar deg i mot. pascalwear@gmail.com / tlf. 97960802

Vi har spesialisert oss på penklær, festantrekk og tilbehør for barn 0-18 år. Penklær til bursdag, dåp, selskaper, jul, konfirmasjon og andre festlige anledninger. Klærne er av flott kvalitet så de kan arves og brukes av flere barn.

I fjor lanserte vi også festdrakter for barn I str. 6-16 år. Dette ble en stor suksess og vi fikk mange forespørsler om festdrakter til konfirmanter og damer. Dette har vi nå fått klart. Vi har laget  festdrakter i str. 36-48 som vi håper faller smak. Vi har lagt stor vekt på materiale og detaljer så dette skal være en unik festdrakt i et begrenset antall og i flott kvalitet. Vi har også matchende bunadsveske og cape som kan kjøpes separat. Bunadskjorte med mansjetknapper er inkludert i prisen.

Vi håper dere finner noe dere liker hos oss :)